​Sølvbryllup kan afholdes i vores smukke lokaler

Er I i gang med planlægning af jeres sølvbryllup, og er I på udkig efter et sted, hvor det kan afholdes? Så kan I med fordel kigge forbi Humlum Kro. Her finder I forskellige smukke og rummelige selskabslokaler til alle behov. Vores gæster kommer ofte fra Struer, Lemvig og Holstebro, men alle er velkomne hos os.

Vores kro kan huse alt fra 10 til 320 gæster til en fest (eller 400 til et mødearrangement). Uanset om I ønsker at holde en stor eller en lille fest, så har vi med andre ord de rette lokaler til rådighed. Alle lokalerne er lyse, moderne og hyggeligt indrettet, så de skaber en god ramme om det arrangement, I gerne vil holde. Hos os har jeres gæster desuden mulighed for at overnatte efter festen er slut, hvis dette ønskes.

Vi hjælper gerne med planlægningen af jeres sølvbryllup

Hvis I står over for planlægningen af et sølvbryllup, ved I sikkert allerede, at det kræver meget koordinering. Denne tager vi gerne en aktiv del i, hvor vi kommer med forslag til mad, musik, borddækning, velkomstdrinks, fotografering og eventuel overnatning.

Vi har stor erfaring med planlægning af diverse arrangementer, så I kan trygt få en hjælpende hånd fra os.​

Vi tilbyder en række dejlige selskabsmenuer, som er tilpasset årstiden. I kan frit vælge imellem forskellige forretter, hovedretter, desserter og natmad, så maden bliver lige efter jeres ønsker. Hvis I har en særlig efterspørgsel til menuen til jeres sølvbryllup, så imødekommer vi naturligvis også altid denne bedst muligt.

Kontakt os her for at høre nærmere

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så er I velkomne til at kontakte os med det samme. Vi oplyser jer gerne om priser og muligheder, hvis I vil holde sølvbryllup hos os.

Vi kan kontaktes på telefon: 97 86 17 64 eller på mail: kontakt@humlumkro.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os