Selskaber i vores store og flotte selskabslokaler

Leder du efter nogle selskabslokaler, som passer til både store og små selskaber? Hos Humlum Kro arrangerer vi alle slags selskaber, og der er plads til mellem 10 og 320 i vores selskabslokaler, som du kan leje. Der kan være op til 400 personer til et møde. Vi holder til i Humlum nær Limfjorden, og vores kunder er typisk fra bl.a. Struer, Holstebro, Lemvig og omegn.

Selskabslokaler til alt fra konfirmation til bryllup

Uanset om der er tale om konfirmation, bryllup eller jubilæum, kan vi danne en festlig ramme om dit arrangement.

Vi kan bl.a. tilbyde selskaber til/med:

  • Kursus
  • Buffeter
  • Familiefest
  • Begravelse
  • Busudflugt
  • Drikkevarer
  • Selskabsmenu
  • Sensommerbuffet
  • Retro-menu/retro-aften
  • Andre selskaber i vores selskabslokaler.

Gode selskaber er afhængige af god planlægning, og der er ting, der skal overvejes, når festen skal tilrettelægges. Der skal reserveres selskabslokaler, fastsættes menu og bestilles musik. Der skal tages stilling til velkomstdrinks, borddækning, specielle menuer, drikkevarer, natmad, bordplan, fotografering, videooptagelser og evt. transport samt overnatning.

Alt dette og mere til er dagligdag for os, og derfor kan du trygt overlade arrangementet til os - og dermed undgå stress inden festen.

Vi har indbydelser med kørselsvejledning, som vederlagsfrit kan anvendes. Vi kan også være behjælpelig med hensyn til musik og underholdning til arrangementet i vores lokaler til fest.​

Vi hjælper gerne med kaffe efter kirken ved et bryllup. Isbombe à la Humlum kan laves som bryllupskage uden beregning.

Kapaciteten til selskaber og møder

Vi tilbyder udlejning af vores selskabslokaler til mange formål. Der er plads til 320 personer ved selskaber og 400 ved møder. Samtlige retter er til minimum 12 personer - ellers henvises til à la carte-menuer. Her kan vi ofte finde en billig løsning. Børn under 12 år kommer med til halv pris.

Aftale om festen og afbestilling af kuverter

Omkring et par måneder før festen, aftaler vi en tid, hvor vi gennemgår det hele over en kop kaffe. Du får en bekræftelse med hjem, og vi skal gerne have det endelige antal to fredage før festen.

Der skal afbestilles så tidligt som muligt, men der betales ikke ved gæsters sygdom, hvis der er afmeldt senest 24 timer før forventet ankomst.

Værelser med morgenmad til fordelagtig pris

Det er muligt at leje værelser med morgenmad til fordelagtige priser. Vi har fem dobbeltværelser med bad, toilet og TV til kr. 575,- eller kr. 525,- for en enkelt person. Vi har også tre dobbeltværelser med fælles bad og toilet til kr. 425,- eller kr. 375,- for én person.

Kontakt os for at høre mere om møde- og festlokaler

Du er velkommen til at aftale et møde eller at få et uforpligtende tilbud på vores møde- og festlokaler. Der kan være små eller store selskaber i vores selskabslokaler. 

Kontakt os på telefon: 97 86 17 64 eller på e-mail: kontakt@humlumkro.dk.​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os