Husmandskost​

Marts​

Onsdag, torsdag og søndag - 17.30-19.30

​April

Tirsdag til søndag 17.30-19.30​​​

Kun kr. 75 ,-

Uge 10 - Bøfsandwich

Hakkebøf - sovs - bolle - agurkesalat - løg - remulade - rødkål

Uge 11 - “Wiener”schnitzel

Skinkeschnitzel - ærter - kartofler - sovs - dreng


​Uge 12
- Kalv som vildt

Braiseret kalv - kartofler - sovs - surt - sødt - waldorfsalat


​Uge 13
- Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk (7 skiver pr. pers.) - persillesovs - kartofler - rødbeder


​Uge 14
- Svinemørbrad à la creme

Svinemørbrad - champignon - kartofler - grønt - surt


​Uge 15
- Langtids stegt kalv

Kalv - kartofler - sovs - årstidsgrønt


​Uge 16
- Skindstegt kyllingebryst

Kyllingebryst - ærter - bacon - agurkesalat - kørvelkartofler - skysauce


​Uge 17
- “Wiener”schnitzel

Skinkeschnitzel - ærter - kartofler - sovs - dreng


​Uge 18
- Gammeldags oksesteg

Braiseret okse - kartofler - sovs - perleløg - bønner - surt - sødt


​Uge 19
- Flæskesteg

Flæskesteg - kartofler - sovs - brune kartofler - rødkål - Chips - agurk


​Uge 20
- Rosastegt kalveculotte

Kalveculotte - sæsongrønt - krydderkartofler - mild flødesauce


​Uge 21
- Bøfsandwich

Hakkebøf - sovs - bolle - agurkesalat - løg - remulade - rødkål


​Uge 22
- Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk (7 skiver pr. pers.) - persillesovs - kartofler - rødbeder


​Uge 23
- Hakkebøf

Hakkebøf - løg - kartofler - sovs - rødbeder


​Uge 24
- Flæskesteg

Flæskesteg - kartofler - sovs - brune kartofler - rødkål - chips - agurk


​Uge 25
- Stor herregårdskotelet

Herregårdskotelet på ben - ærter - perleløg - bacon - svampesauce - ovnbagte kartofler

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os