​Mad til fest såsom bryllup eller konfirmation

Skal du bruge mad til fest eller et andet arrangement? Hos Humlum Kro laver vi mad til fest, bryllup og mange andre arrangementer. Vi tilbyder alle former for catering, festmad og mad ud af huset, og vi laver naturligvis maden helt fra bunden. 

Vi er beliggende i Humlum, lige ved Limfjorden, og vores kunder er bl.a. fra Struer, Lemvig, Holstebro og omegn.

Vælg mellem det kolde bord eller klassisk mad til fest

Vi kan tilbyde "den kolde buffet" eller noget mere klassisk festmad med forret, hovedret og dessert samt natmad. Det kan fx være en konfirmationsmenu, en bryllupsmenu eller noget helt tredje mad til fest. Vi kan også sammensætte noget til en begravelse, hvis dette ønskes.

Det kolde leveres på fade eller i skåle, og det varme leveres i termobokse, så det er nemt at anrette. Normalt er kødet skåret ud og pakket til første og anden gang. Isdesserten skal tages op af fryseren 20 minutter før servering.​

Vi leverer gratis inden for en radius af 25 kilometer ved et samlet køb af minimum 20 kuverter for minimum kr. 3.000,-. Du leverer selv den rengjorte emballage retur senest tre dage efter leveringen, men husk at aftale dag og tidspunkt.

Vi er meget gerne behjælpelige med serveringspersonale sammen mad til fest. Dog er minimumssatsen tre timer, og du skal bestilles senest tre uger før arrangementet.

Kontakt os i dag for at bestille mad ud af huset

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad til fest, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på mad ud af huset. Ofte kan vi finde en billig løsning. Husk at tage hensyn til, om køkkenpersonale, medhjælpere og musikere også skal have mad.

Bestil i dag på telefon: 97 86 17 64 eller e-mail: kontakt@humlumkro.dk.​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os