Lækker mad ud af huset til dit arrangement

Skal du bruge mad ud af huset til fest eller et andet arrangement? Hos Humlum Kro laver vi mad til fest, bryllup, konfirmation og mange andre arrangementer. Vi tilbyder alle former for catering, festmad og mad ud af huset – og vi laver naturligvis alt maden helt fra bunden.

Vi er beliggende i Humlum, lige ved Limfjorden, og vi har mange kunder fra bl.a. Struer, Lemvig, Holstebro og omegn.

Vælg mellem det kolde bord eller klassisk mad til fest

Når du skal bestille mad til fest, kan vi tilbyde ”den kolde buffet” eller noget mere klassisk festmad i form af forret, hovedret, dessert og natmad. Hvis du bestiller mad ud af huset, leveres det på fade eller i skåle, og det varme leveres i termobokse, så det er nemt at anrette. Normalt er kødet skåret ud og pakket til første og anden gang. Isdesserten skal tages op af fryseren 20 minutter før servering.

Vi tilbyder gratis catering inden for en radius af 25 kilometer ved et samlet køb på minimum 20 kuverter for minimum kr. 3.000,-.

Du leverer selv den rengjorde emballage retur senest tre dage efter levering – men husk at aftale dag og tidspunkt.

Vi er meget gerne behjælpelige med serveringspersonale, når du skal have leveret mad til fest. Dog er minimumssatsen tre timer, og skal bestilles senest tre uger før arrangementet.

Kontakt os i dag for at bestille catering

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad ud af huset. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede catering-menu. Ofte kan vi finde en god og billig løsning, når det kommer til mad til fest. Husk at tage hensyn til, om køkkenpersonale, medhjælpere og musikere også skal have mad.

Bestil allerede i dag på telefon: 97 86 17 64 eller mail: kontakt@humlumkro.dk. Vi står klar til at rådgive dig omkring valg af menu.

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os