Hold jeres guldbryllup i smukke omgivelser​

Er I på udkig efter et dejligt lokale, hvor I kan holde jeres guldbryllup? Så bør I slå vejen forbi Humlum Kro. Her finder I nemlig en række forskellige selskabslokaler, som alle er lyse og hyggeligt indrettet. 

Vi har ofte kunder fra Struer, Lemvig, Holstebro og omegn, men andre folk er også velkomne til at benytte sig af vores flotte lokaler.

Vi har lokaler til rådighed til enhver slags fest og andre arrangementer. Uanset om I er 10 eller 300 mennesker, så har vi et lokale til rådighed, som kan rumme jer alle. Vi skaber gerne rammerne for et dejligt og mindeværdigt guldbryllup for jer, som bliver lige efter jeres ønsker.

Vi serverer dejlig mad til jeres guldbryllup

Det er ingen hemmelighed, at guldbryllup er en stor milepæl i livet. Derfor bør dagen være succesfuld lige fra pyntningen af lokalet til den mad, som serveres.​

Vi tilbyder en række selskabsmenuer, som er bestemt ud fra sæsonens råvarer. Her kan I vælge imellem en række forskellige forretter, hovedretter, desserter og natmad, og vi imødekommer også gerne særlige efterspørgsler.

Vi har stor erfaring med afholdelse og planlægning af mange arrangementer og kan derfor også hjælpe jer med at planlægge et guldbryllup, så det bliver lige efter jeres ønsker og behov. Vi står f.eks. gerne for fotografering, bestilling af musik og velkomstdrinks. Jeres gæster har desuden mulighed for at overnatte her på kroen, hvis dette ønskes.

Kontakt os i dag for flere oplysninger

Hvis I kunne tænke jer flere oplysninger om, hvad jeres muligheder er for at holde guldbryllup hos os, så er I til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 97 86 17 64 eller på mail: kontakt@humlumkro.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os