Menu 1

1 snitte m. røget laks.

Svinekam: Med rødkål, brunede kartofler, asier, tyttebærsyltetøj, sauce, kartofler og chips.

Citronfromage.

2 retter: Kr. 119,- pr. pers.

3 retter: Kr. 145,- pr. pers.

 

Menu 2

* Kold torsk: Pyntet med rejer, dild, caviar, tomat og citron. Hertil ûtes.

* Nakkesteg: Hertil tyttebærsyltetøj, chips waldorffsalat, asier, brune og hvide kartofler samt ødevildtsauce.

* Isbombe à la Humlum: Vanilleis m. nødder, chokolade, cocktailbær og marcipan, tilsmagt m. pernod.

2 retter: Kr. 139,- pr. pers.

3 retter: Kr. 159,- pr. pers.

 

 

Menu 3

* Rejecocktail: Med flûtes.

* Kalvesteg m. baconbønner, gulerodsbjælker, halve stegte kartofler og champignonsauce.

* Fromage Nesselrode: Med chokolade og nødder, tilsmagt m. Cherry Peter Heering.

2 retter: Kr. 139,- pr. pers.

3 retter: Kr. 169,- pr. pers.

 

 

 

Menu 4

* Tunmousse med flûtes.

* Kalkunmedailloner garneret m. ristede champignon, løg, tomat, peber og majs, hertil grøn salat, dressing og flødebagte kartofler.

* Frisk frugtsalat m. likørcreme.

2 retter: Kr. 139,- pr. pers.

3 retter: Kr. 169,- pr. pers.

 

 

 

Menu 5

Tarteletter m. høns i asparges

Kalvesteg stegt som vildt. Hertil tyttebær-syltetøj, chips, waldorffsalat, asier, brune og hvide kartofler samt flødevildtsauce.

Ananas Festival: 1/2 ananas m. friske frugter, hertil likørcreme.

2 retter: Kr. 158,- pr. pers.

3 retter: Kr. 188,- pr. pers.

 

 

 

Menu 6

Skaldyrscocktail m. krabbekløer, tun, rejer og hummerhaler. Hertil flütes.

Oksefilet m. årstidens grøntsager, halve stegte kartofler og mild pebersauce. (Er ikke skåret ud ved levering.)

Hjemmelavet islagkage.

2 retter: Kr. 168,- pr. pers.

3 retter: Kr. 198,- pr. pers.

Menu 7

Kold rødspættefilet: Pyntet med slikasparges, rejer, dild, caviar, tomat og citron.

Hertil flûtes og dilddressing.

Skær-selv buffet: Oksefilet, glaseret skinke,marineret kyllingebryst. Hertil: Flødebagte kartofler, stegte kartofler, flûtes, iceberg, gulerødder, majs, agurk, tomat, rosiner, ananas, champignon, ærter, røddressing og krydderurtedressing. (min. 20 pers.)

Vanilleisrand m. frisk frugtsalat

Skær-selv buffet: Kr. 149,- pr. pers.

2 retter: Kr. 179,- pr. pers.

3 retter: Kr. 209,- pr. pers.

*

Der kan byttes om på retterne i menu nr. 2, 3 og 4.

Samt forretter og desserter i menu nr. 5, 6 og 7.

 

Min. 12 personer

Tillæg v. 10-11 personer (+ kr. 50,00)

Tillæg v. 8-9 personer (+ kr. 80,00)

Praktiske Oplysninger

 

SERVERINGSKLAR:

Det kolde:                   Leveres på fade eller i skåle.

Det varme:                 Leveres i termobokse, så det er nemt at anrette for køkkenpersonalet.

Hvor der ikke er andet nævnt, er kødet skåret ud og pakket til 1. og 2. gang.

Isdessert:                   Tages op af fryseren 20 min. før serveringen.

 

LEVERINGSBETINGELSER:

Ved min. 20 kuverter og min. samlet køb på kr. 3.000,-: Frit leveret indenfor en radius af 25 km.

 

Transporttillæg:  Ved 10 - 20 kuverter indenfor en radius på 10 km

kr. 150,00

Ved 10 - 20 kuverter indenfor en radius på 25 km

kr. 200,00

 

RETURNERING AF EMBALLAGE:

Kunden leverer selv emballagen, rengjort, retur senest tre dage efter leveringen – ring og aftal tidspunkt. Afhentes emballagen af os, betales efter ovenstående transporttillæg.

 

BETALING:

Ved returnering af emballagen.

 

KUVERT-ANTAL:

Husk ved bestillingen at tage hensyn til evt. køkkenpersonale, medhjælpere og musikere m.m.

Børnekuverter:          Børn u/12 år = 1/2 pris, dog ikke ved portionsanrettede menuer.

Ændringer:                Ændringer af det bestilte antal kuverter kan være svært at forudsige, så hos os kan antallet ændres til 1 dag før leveringen.

 

ANRETNING AF MADEN:

De er altid velkommen til at kontakte os vedr. anretningen af den leverede mad, således at også Deres fest bliver en succes.

 

AFHENTNINGSRABAT:

3% kun ved køb over 20 kuverter (min. 3.000 kr.).

(Spar kr. 4,- pr. kuvert, ved selv at skrælle og koge de hvide kartofler.)

 

PERSONALEHJÆLP:

Vi er gerne behjælpelig med kokke/serveringspersonale, som dog skal bestilles senest tre uger før arrangementet. Min. sats: 3 timer, kr. 1.000,00. Efterfølgende timer à kr. 200,00

 

ÅBNINGSTIDER:

Vi har åbent, når De har brug for os!!! - Skulle vi ikke tage telefonen, læg da en besked på telefon-svareren eller skriv en mail på humlumkro@gmail.com, og vi ringer Dem op.

 

 

 

Suppe

414 * Klar suppe: Med boller og urter

 

415 * Flødelegeret aspargessuppe: Med kødboller 

 

416 * Flødelegeret champignonsuppe 

 

417 * Minestronesuppe: Med grøntsager, ris og bacon

 

419 * Mulligatawny: Med hønsekød, ris og urter (engelsk/indisk carrysuppe) 

 

420 * Flødelegeret hummersuppe: Tilsmagt med cognac 

 

 

– Alle supper serveres med flutes!

  

Kr. 42,-

 

Kr. 39,-

 

Kr. 39,-

 

Kr. 42,-

 

Kr. 45,-

 

 

Kr. 54,-

Forretter 

421 * 2 tarteletter: Med høns i asparges

422 * 1 stk. franskbrød med røget laks og silkeasparges

432 * Røget ørred filet: Med grøn dressing og flûtes

433 * Hønsesalat Indienne: serveres på en skive ananas, hertil flûtes

434 * Rejecocktail m/ fûtes

435 * Rødspætte let Louisiane: Garneret med peber, banan, tomat, citron og dild.
Hertil ris og flødepaprikasauce.

 

 

 

– Kun retter markeret med * kan bestilles til under 12 personer.

 

kr. 40,-

kr. 48,-

kr. 45,-

kr. 38,-

kr. 39,-

kr. 49,-

Stegeretter

437 Stegt svinekam: Med rødkål, tyttebærsyltetøj, chips, asier og sauce, hvide- og brune kartofler 
kr. 89

439 Hamburgerryg: Med grøntsager, kartofler og aspargessauce 
kr. 98 

440 Kalvesteg: Med årstidens grøntsager, kartofler og sauce 
kr. 129

441 Kalvesteg stegt som vildt: Med waldorffsalat, tyttebærsyltetøj, chips, brunede kartofler, kartoflerogvildtsauce 
kr. 129

442 Kalvefilet: Med gulerødder, slikærter, pommes rissollées og vinbondens ødesauce (ikke skåret ud ved levering) 
kr. 178

443 Kogt oksekød: Med butterdejssnitter, kartofler og  flødepeberrodssauce 
kr. 119

444 Oksesteg: Med gulerødder, bønner, glaseret perleløg, kartofler og sauce 
kr. 129

446 Oksefilet: Med grøntsager, stegte kartofler, grøn salat og svampesauce (ikke skåret ud ved levering) 
kr. 169

447 Lammekølle: Udbenet og stegt med persille og hvidløg, hertil ærter francaise, gulerødder, pommes rissollees og lammeskysauce 
kr. 138

448 * Mørbradbøf à la Maison: Med bacon, ananas, cocktailpølser, krydderibakke, ris og karrysauce 
kr. 129

450 * Wienerschnitzel: Med ærter, pommes saute og smørsauce 
kr. 149

451 * Dansk bøf: Med bløde løg og hvide kartofler 
kr. 99

452 * Mørbradbøf: Med bløde løg og hvide kartofler 
kr. 98

453 * Jægerschnitzel: Med grøntsager, pommes saute og sauce Bordelaise 
kr. 159

456 Stegt and: Med rødkål, svesker, sauce, brune og hvide kartofler 
kr. 148

459 * Stegt ål: Med stuvede karto er, persille, citron og stegesmør (8 stk.) 
kr. 179

410 * Stegt ål: Med stuvede karto er, persille, citron og stegesmør (12 stk.) 
kr. 199

460 * 1/2 kylling: Med kartofler, sauce, agurkesalat og grøn salat 
kr. 99

461 Venøbøf: Med kartofler, salat og dressing 
kr. 149

 – Kun retter markeret med: * kan bestilles til under 12 personer.

Desserter

462 Citronfromage

463 Romfromage: Med kirsebærsauce

465 Mandelfløderand: Med frisk frugtsalat

466 Rubinsteinerkage

467 * Hjemmelavet nougatparfait is: Med  flødeskum

468 * Hjemmelavet vanillieparfait is: Med frisk frugtsalat

469 * Isbombe à la Humlum: Vanillieis med nødder, chokolade, cocktailbær, marcipan, tilsmagt med pernod

471 * 1/2 ananas: Med frugter og likørcreme

474 Frugttærte: Med creme fraiche

 – Kun retter markeret med: * kan bestilles til under 12 personer.                                                  

 

kr. 28,-

kr. 39,-

kr. 45,-

kr. 45,-

kr. 36,-

kr. 39,-

kr. 39,-
 
kr. 45,-

kr. 45,-

 

Natmad

Supper: Se side 3. 

521 Pålægslagkage med æg, rejer, diverse pålæg og ost

522 Kold skinke med grøn salat, dressing, kartoffelsalat og flûtes

523 Frikadeller med rødbeder og kartoffelsalat 

SMØRREBRØD 

526 Uspecificeret smørrebrød

 

 

kr. 49,-

kr. 49,-

kr. 49,-

  

kr. 29,-

Anretninger og buffeter

487 Marineret sild med karrysalat kr. 15,-

502 Tartelet med høns i asparges (1 stk. pr. person) kr. 20,-

488 Kryddersild kr. 15,-

489 Stegt sild i lage kr. 15,-

503 Leverpostej med champignon og bacon kr. 18,-

490 Gravad laks m. sennepsdressing kr. 29,-

491 Kold fiskeret med rejer, citron, asparges, caviar og dilddressing kr. 29,-

504 Lun okse filet m. salat og dressing kr. 39,-

505 Glaseret skinke med kold kartoffelsalat kr. 29,-

492 Rejer med mayonnaise kr. 29,-

493 Røget laks med slikasparges kr. 25,-

506 Frikadeller med rødbeder kr. 19,-

494 Røget ørred filet på salat, hertil æggestand kr. 35,-

507 Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat kr. 35,-

495 Røget ål med røræg og purløg kr. 59,-

508 Porretærte kr. 25,-

496 Pandestegt  fiskefilet med remoulade og citron kr. 22,-

509 Skinkestang kr. 22,-

510 Lammekølle m. salat og dressing kr. 39,-

497 Fiske filet Loisianne med ris paprikasauce og garneret med banan, tomat og peber kr. 39,-

511 Kalkunmedaillon med flødebagte kartofler kr. 40,-

512 Moussaka m. salat og dressing kr. 39,-

513 1/4 kylling med agurkesalat kr. 25,-

499 Rgt. kalkunbryst m. slikasparges kr. kr. 24,-

514 Brie med grøn peber og druer kr. 19,-

500 Roastbeef med remoulade ristede løg og peberrod kr. 22,-

515 Brie, Sagaost og druer kr. 29,-

516 Osteanretning kr. 35,-

501 Hamburgerryg m. ital. salat kr. 19,-

517 Frugtsalat kr. 22,-

518 Brød og smør kr. 10,-

Min. 10 kuverter – vælg min. 7 retter. 

 

PRISEKSEMPEL  JULETILLÆG FRA 1/11 - 30/12

Marineret sild med karrysalat kr. 13,00

Sylte med sennep og rødbeder kr. 22,00

Røget laks med slikasparges kr. 25,00 

Blodpølse med sirup kr. 22,00

Fiskefilet med remoulade og citron kr. 20 

Andesteg med rødkål kr. 35,00

Tartelet med høns i asparges kr. 20,00 

Gl. Skinke med grønlangkål Frikadeller med rødbeder kr. 19,00  og brunede kartofler kr. 33,00

Brie, sagaost og druer kr. 29,00

Ris a lámande med kirsebærsauce kr. 25

Brød og smør kr. 12

Pris i alt pr. kuvert kr. 134,00

Receptioner

477 Sandwichsnitter: Pr. stk kr. 22

478 Landgangsbrød: Med 5 slags pålæg Pr. stk kr. 60

560 Pålægslagkage: Med æg, rejer, diverse pålæg og ost kr. 55,00

 

Skær-selv buffet: Oksefilet, glaseret skinke og kyllingebryst 

Hertil: Stegte kartofler,  flødebagte kartofler, iceberg salat, tomat, agurk, rosiner, ananas, ærter, champignon, majs, gulerødder, røddressing,

Krydderdressing og  møllehjul (min. 20 pers.) kr. 149,00