Anretning 1

Marineret sild med carrysalat

Røget laksemousse med æg og rejer

Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

3 frikadeller med rødbeder

Kold steg med rødkål

Ris a la mande med kirsebærsauce

min.10 pers

Brød og smør + kr. 12,- pr. pers. 

Kr. 118,- pr. pers.

 

Anretning 2

Marineret sild med carrysalat

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Tartelet med høns i asparges

Roastbeef 

Glaceretskinke med grønlangkål og brunede kartofler

Ris a la mande med kirsebærsauce

Min 10 pers.

Brød og smør + kr. 12,- pr. pers. 

Kr. 138,- pr. pers.

 

Anretning 3

Røget laksemousse med æg og rejer

Tartelet med høns i asp

3 frikadeller med rødbeder

Mørbradbøf med bløde løg

Roastbeef med peberrod

Ris a la mande med kirsebærsauce

Min 10 pers.

Brød og smør + kr. 12,- pr. pers. 

Kr. 148,- pr. pers.