Bryllupsfest i vores romantiske bryllupslokaler​

Skal du snart invitere til bryllupsfest? Hos Humlum Kro kræser vi om gæsterne og sætter herlige rammer for enhver bryllupsfest. Vores romantiske bryllupslokaler i nærheden af Limfjorden kan rumme helt op til 318 bryllupsgæster. Vi er beliggende i Humlum, tæt på Limfjorden, men vi har mange gæster fra fx Struer, Holstebro og Lemvig samt mange andre steder.

Romantisk og festlig ramme for jeres bryllupsfest

Vi sætter gerne en sikker, romantisk og festlig ramme for jeres bryllupsfest - det kan også være sølvbryllup eller guldbryllup. Det gode bryllupsselskab kræver en god planlægning, og den tager vi meget gerne en aktiv del i.

Den gode fest er afhængig af en god planlægning, og mange ting skal overvejes. Der skal sammensættes en bryllupsmenu og bestilles musik. Du skal tage stilling til velkomstdrinks, borddækning, bordplan og fotografering. Dertil kommer transport og evt. overnatning. Vi er gerne behjælpelig med hensyn til musikken og underholdningen.

Det er en del af vores dagligdag, og derfor kan du trygt overlade opgaven til os og dermed undgå for megen stress inden brylluppet.

Vi hjælper meget gerne med kaffe efter kirken, og vi kan uden beregning lave en isbombe à la Humlum som bryllupskage. Samtidig tilbyder vi indbydelser med kørselsvejledning, som vederlagsfrit kan anvendes.​

Der er plads til 320 personer ved en bryllupsfest, og der skal være minimum 12 personer. Børn under 12 år kommer med til halv pris.

Afbestilling og indledede aftale om lokaler til bryllup

Vi mødes et par måneder før brylluppet. Her gennemgår vi jeres bryllupsfest over en kop kaffe. Du får bekræftelsen med det samme, og vi skal gerne have det endelige antal gæster to fredage før I skal bruge vores lokaler til bryllup.

Afbestilling af gæster skal ske så tidligt som muligt, men der betales ikke ved gæsters sygdom. Dog skal denne afbestilling ske 24 timer før forventet ankomst.

Brudepar og gæster kan bestille overnatning

Brudeparret og gæster kan leje værelser med morgenmad til en fordelagtig og billig pris. Vi råder over fem dobbeltværelser med bad, toilet og TV. Prisen er kr. 575,- eller kr. 525,- for en enkelt person. Derudover råder vi over tre dobbeltværelser med fælles bad og toilet. Denne pris er kr. 425,- eller kr. 375,- for én person.

Lad os stå for hele jeres bryllupsarrangement

Kontakt os gerne for at aftale et møde og for at få et uforpligtende tilbud på jeres bryllupsfest. 

Ring gerne til os på telefon: 97 86 17 64 eller skriv til os på e-mail: kontakt@humlumkro.dk.​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os