​Barnedåb kan holdes på Humlum Kro

Skal du holde barnedåb i den nærmeste fremtid? Så er du velkommen til at holde den i et af de smukke lokaler på Humlum Kro. Vi har stor erfaring med afholdelse af diverse arrangementer, så du kan trygt holde din næste fest her hos os. 

Vi servicerer ofte kunder fra Struer, Lemvig, Holstebro og omegn, men andre kunder er naturligvis også velkomne her hos os.

Vores selskabslokaler har plads til alt fra 10-300 personer (400 til et mødearrangement), så du bør ikke holde dig tilbage med at undersøge dine muligheder for at holde fest hos os. Alle lokalerne er lyse og moderne indrettet og skaber rammen om et dejligt arrangement lige efter dine ønsker.

Få hjælp til planlægning af barnedåb

Et barnedåb er en stor og minderig dag, hvor alting bør flaske sig. Derfor er det nødvendigt med en god planlægning, hvilket vi gerne hjælper dig med.

Vi har stor erfaring med planlægning af diverse arrangementer, så vi har styr på, hvad du skal have med i overvejelserne. Festen kommer naturligvis til at være på dine præmisser.​

Til din barnedåb tilbyder vi lækker og spændende mad, som er sammensat af friske råvarer efter sæsonen. Vores kok tilbyder en række forskellige menuer, som du kan sammensætte, så de passer til dine ønsker. Hvis du har særlige efterspørgsler, så imødekommer vi naturligvis også altid disse så godt som muligt.

Kontakt os gerne for at høre mere

Vi står gerne for afholdelse af din næste barnedåb eller anden fest, uanset hvor mange gæster der kommer. Hos os kan du forvente god service hele vejen rundt.

Hvis du ønsker at høre mere, så kontakt os allerede i dag på telefon: 97 86 17 64 eller på mail: kontakt@humlumkro.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til os eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores tilbud, ​nyheder og meget andet.

Følg os